autorimessa comunale venezia

Parkeergarage Autorimessa Comunale Venezia AVM

Ontdek de Voordeligste Parkeerervaring: Autorimessa Comunale AVM in Venetië

InformatieGegevens
Capaciteit
🚗 Auto parkeerplaatsen2.044
🏍️Motorfietsen300
🌞Dagtarief (24u)€ 35,00
🌜Nachttarief€ 15,00
📏Max. autohoogte≤ 2,20 m.

🅿️ Waarom Hier Parkeren?

De Autorimessa Comunale AVM – Porto di Venezia is meer dan zomaar een parkeerplaats. Gelegen op het Piazzale Roma, het laatste stukje van Venetië waar u met de auto kunt komen, is deze garage ideaal voor diegenen die dicht bij het historische centrum willen parkeren.

🏢 Capaciteit en Faciliteiten

Met 6 verdiepingen, 10 parkeerzalen en 2 terrassen biedt de garage plek aan 2182 auto’s en 180 motorfietsen. Dit maakt het de grootste parkeergarage op het Piazzale Roma. Of u nu op zoek bent naar een overdekte parkeerplek of liever in de open lucht staat; deze garage biedt beide opties afhankelijk van beschikbaarheid.

📞 24/7 Bereikbaarheid

Voor de vroege vogels of de nachtuilen, de Autorimessa Comunale AVM – Porto di Venezia is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Bovendien ligt het vlakbij het stadscentrum en het Venetië-Santa Lucia treinstation.

🌊 Perfect voor Zeevaarders!

Als u van plan bent een veerboot naar Griekenland of Kroatië te nemen of op een van de vele cruiseschepen van topmaatschappijen te stappen, is deze garage de ideale plek. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen naar de passagiersterminal van Piazzale Roma. En voor degenen die een snellere route wensen, is er de People Mover die het Piazzale Roma verbindt met het maritieme station om naar het Tronchetto-eiland te komen.

💰 Prijzen en Voorwaarden

Denk eraan dat wanneer u besluit te parkeren bij Autorimessa Comunale AVM in Venetië, er een minimumtarief van 24 uur geldt. Dus zelfs als u slechts enkele uren wilt blijven, wordt de volledige dag in rekening gebracht.

📍 Hoe Te Bereiken?

Bij aankomst: Neem de linker ingang voor abonnees. Toon uw reserveringsbewijs met de identificatiecode bij de conciërge, haal uw ticket op en volg de instructies van het personeel over waar u uw voertuig kunt parkeren.

InformatieAutorimessa Comunale
📍 AdresSanta Croce, 496, 30135 Venezia VE, Italië
🌐 Websitehttps://avm.avmspa.it/en/content/autorimessa-comunale-city-parking-garage
☎️ Telefoonnummer+39 041 2722394

Bij vertrek: Ga naar de kassa met uw Parclick-bon en het ticket dat u bij aankomst hebt ontvangen. Het personeel controleert de geldigheid van uw identificatiecode en valideert uw uitrijkaart.

Welke andere parkeergarage moet ik kiezen in Venetië?

Scroll naar boven