Juridische Informatie

Wanneer u onze juridische vermeldingen gebruikt, verbindt u zich ertoe de links ongewijzigd te laten, inclusief de links en ankers. Bij voorbaat dank voor uw begrip en waardering voor het werk van het hele team.

JURIDISCHE VERMELDINGEN:

In overeenstemming met de bepalingen van artikelen 6-III en 19 van Wet nr. 2004-575 van 21 juni 2004 over het vertrouwen in de digitale economie, bekend als L.C.E.N., informeren wij de gebruikers en bezoekers van de website: www.parkeren-venetie.nl over de volgende informatie:

  1. Juridische informatie:

Juridische status van de eigenaar: Particulier De eigenaar is: Jeroen Postadres van de eigenaar: Heuergasse 2/1 – Schleswig 05142 Hamburg

De ontwerper van de website is: Jeroen De verantwoordelijke uitgever is: Jeroen Contacteer de verantwoordelijke uitgever via: ciao@parkeren-venetie.nl De verantwoordelijke uitgever is een natuurlijke persoon.

De webmaster is: Jeroen Contacteer de webmaster via: ciao@parkeren-venetie.nl De hostingprovider van de website is: O2switch Chem. des Pardiaux, 63000 Clermont-Ferrand

  1. Beschrijving en principes:

Hieronder wordt verstaan als: Gebruiker, elke internetgebruiker die de genoemde website bezoekt en gebruikt: www.parkeren-venetie.nl. De website www.parkeren-venetie.nl biedt een scala aan diensten aan zoals ze momenteel zijn voor gebruikers. Het wordt benadrukt dat gebruikers beleefd moeten blijven en goede intenties moeten tonen, zowel tegenover andere gebruikers als tegenover de webmaster van de website www.parkeren-venetie.nl. De website www.parkeren-venetie.nl wordt regelmatig bijgewerkt door Jeroen.

Scroll naar boven